Un fan a realizat deja noul film „Lord of the Rings” al Warner Bros, intitulat „The Hunt for Gollum”

Un fan a realizat deja noul film „Lord of the Rings” al Warner Bros, intitulat „The Hunt for Gollum”


Există un film realizat de fani în 2009 intitulat „The Hunt for Gollum” pe care îl puteți viziona mai jos. Filmul, regizat de Chris Bouchard, este destul de ambițios. „The Hunt for Gollum” durează 39 de minute și a primit multe laude de la fani după lansarea sa. Scurtmetrajul spune probabil aceeași poveste care va fi abordată în viitorul film de lung metraj, aflat în dezvoltare sub supravegherea producătorului Peter Jackson și a partenerilor săi de scenariu, Fran Walsh și Philippa Boyens, care „vor fi implicați în fiecare etapă a procesului.” Andy Serkis va regiza și va relua rolul lui Gollum.

„The Hunt for Gollum” realizat de fani se desfășoară în actul de deschidere al „Fratiei Inelului” și completează o căutare care a fost doar pe scurt menționată în filmul lui Jackson din 2001: Gandalf (interpretat de Patrick O’Connor în scurtmetraj) se întâlnește cu Aragorn (Adrian Webster) și îl roagă să îl caute pe Gollum pentru a afla mai multe despre inelul magic al lui Frodo. Aragorn trece printr-o serie de aventuri, îl prinde și îl pierde pe Gollum, este atacat de orci și Nazguli. Gollum este recapturat de elfii din Mirkwood și este interogat de Gandalf.

Warner Bros. a făcut anunțul surprinzător despre LOTR joi, în cadrul apelului conferinței pentru veniturile trimestriale, menționând că „Lord of the Rings: The Hunt for Gollum” este un titlu de lucru.

Cu toate acestea, perspectiva unui film aparent centrat pe creatura chinuită, pe care Jackson și Serkis au adus-o la viață în mod memorabil în trilogia originală, primește o doză mare de scepticism din partea fanilor online. Personajul, animat prin CGI, a fost, după toate, un personaj secundar ideal foarte specific și, pe rând, amuzant și detestabil. Un pic de Gollum a fost suficient, și era întotdeauna echilibrat de interpretările solide ale tovarășilor săi de călătorie jucate de Elijah Wood (Frodo) și Sean Astin (Sam).

Dar, având în vedere povestea sugerată de scurtmetrajul făcut de fani, personajul principal al filmului s-ar putea dovedi a fi de fapt Aragorn, cu Gandalf și Gollum în roluri mai secundare.

Nu este clar dacă filmul făcut de fani a inspirat în vreun fel proiectul WB. Dar se bănuiește că popularitatea jocului video „The Lord of the Rings: Gollum”, lansat anul trecut, a fost cel puțin o parte din inspirația proiectului.