Filmul de groaza produs de Jordan Peele dezvaluie noul titlu si data de lansare in septembrie 2025

Filmul de groaza produs de Jordan Peele dezvaluie noul titlu si data de lansare in septembrie 2025


Filmul de groază psihologic produs de Jordan Peele, plasat în lumea fotbalului, și-a dezvăluit titlul oficial — „Him” — și o dată de lansare pentru 19 septembrie 2025 în cinematografe. Universal și producția Monkeypaw a lui Peele au anunțat această veste joi.

Justin Tipping regizează filmul, cu Marlon Wayans în rolul unui legendar quarterback care trebuie să-l antreneze pe un tânăr atlet promițător, interpretat de Tyriq Withers, ce vine să se antreneze la complexul izolat al sportivului în vârstă. Titlul de lucru al filmului a fost „GOAT”.

Distribuția include și pe Julia Fox, Tim Heidecker, comedianul Jim Jefferies, și fenomenele hip hop Guapdad 4000 și nominalizata la Grammy, Tierra Whack, ambii la debutul lor într-un film de lung metraj.

„Him” se bazează pe un scenariu lăudat de Blacklist, scris de Zack Akers și Skip Bronkie, creatorii seriei SF Limetown. Peele va produce filmul împreună cu Ian Cooper, Win Rosenfeld și Jamal Watson pentru Monkeypaw. David Kern și Kate Oh de la Monkeypaw sunt producători executivi.

Produs de Jordan Peele și Monkeypaw Productions, producătorii filmelor de groază marcante precum „Get Out”, „Us”, „Candyman” și „Nope”, „Him” promite o călătorie îngrozitoare în sanctuarul interior al faimei, puterii și urmăririi excelenței cu orice preț.

La fel cum „Get Out” a expus rasismul într-un mod înfricoșător, „Him” promite să ofere o „călătorie îngrozitoare în sanctuarul interior al faimei, puterii și urmăririi excelenței cu orice preț,” conform anunțului Universal.

Pe lângă „Him”, Monkeypaw are în lucru la Universal și un alt proiect regizat de Peele, care încă nu are un titlu stabilit.