Chris Pine spune ca „Poolman” a fost „cel mai bun lucru care mi s-a intamplat vreodata”, in ciuda recenziilor negative

Chris Pine spune ca „Poolman” a fost „cel mai bun lucru care mi s-a intamplat vreodata”, in ciuda recenziilor negative

Chris Pine a declarat săptămâna aceasta că dezvoltarea și lansarea debutului său regizoral, „Poolman”, a fost „cel mai bun lucru care mi s-a întâmplat vreodată”, în ciuda recenziilor aproape universal negative ale filmului.

„M-a forțat să mă concentrez dublu pe bucurie,” a spus Pine într-un episod al podcastului Happy Sad Confused, găzduit de Josh Horowitz joi. „Ca actor… în esență, este vorba despre joacă, nu? Ceea ce facem este, în esență, să ne transformăm în copii pentru câteva ore pe zi și să ne prefacem,” a adăugat el, menționând: „Există o calitate năstrușnică în asta pe care nu vreau să o pierd niciodată.”

„Poolman”, care a avut premiera la Festivalul de Film din Toronto toamna trecută, îl urmărește pe Pine în rolul unui tehnician de piscine fără noroc din Los Angeles, care descoperă un furt de apă într-o parodie a filmului din 1974, „Chinatown”. Filmul a fost criticat dur de recenzori, cu The Hollywood Reporter scriind că proiectul „derapează tonal de la început și continuă să se prăbușească cu un elan chinuitor.”

Pine a spus că recenziile negative au fost „un adevărat moment de revelație pentru mine, în ceea ce privește reziliența mea.”

El a adăugat că nu a fost „total surprins” de critici, spunând că nu a avut intenția de a „face un fel de film de nișă”, dar a spus că a fost dificil să reconcilieze faptul că a realizat un proiect „cu atât de multă bucurie în spatele său, pentru a fi apoi întâmpinat cu această avalanșă de lucruri nu tocmai bucuroase.”

„Discrepanța cognitivă a fost destul de ceva,” a continuat el, referindu-se la o expresie latină favorită care se traduce prin, „Vigoarea crește din rana.”

„Îmi place această idee,” a spus el. „Da, există durerea tăieturii, durerea momentului, dar pe măsură ce se formează țesutul cicatricial, pe măsură ce se întâmplă procesul de vindecare, beneficiezi de creșterea și reziliența în a sta în ființa ta a ceea ce încerci să spui.”

Pine spune că această lecție i-a reamintit că satisfacția sa cu proiectul depinde în cele din urmă doar de el însuși. „După recenziile din Toronto am fost ca, poate am făcut doar o grămadă de rahat,” și-a amintit el. „Așa că m-am întors și l-am vizionat din nou, și mi-am zis, îmi place foarte mult acest film.”