Justin si Hailey Bieber asteapta primul lor copil

Justin si Hailey Bieber asteapta primul lor copil


Familia Bieber va avea un nou membru.

Justin Bieber, în vârstă de 30 de ani, și soția sa, modelul devenit mogul în industria frumuseții, Hailey Bieber, de 27 de ani, au confirmat că așteaptă primul lor copil împreună printr-un video și o serie de imagini împărtășite astăzi pe Instagram. Prima imagine dintr-un carusel publicat pe contul lui Hailey, care are 51.2 milioane de urmăritori, îi arată pe cei doi îmbrățișându-se și sărutându-se în timpul unei ceremonii de reînnoire a jurămintelor în Kilauea, Hawaii, unde ambii poartă creații Saint Laurent de Anthony Vaccarello și inele asortate de la Tiffany & Co. Forever. (Hailey este ambasador al brandului Saint Laurent de mult timp.)

Modelul și fondatoarea brandului Rhode apare într-o rochie albă de dantelă și un acoperitor de cap în clipul video, urmat de o serie de imagini în care își arată burtica de gravidă. Într-una dintre fotografii, superstarul pop își ține mâinile pe burtica soției sale, iar în altă imagine o fotografiază pe un deal în timp ce ea își expune sarcina. În loc de o descriere, Hailey i-a etichetat pur și simplu contul de Instagram al soțului său.

Bieberii s-au căsătorit în septembrie 2018, după o logodnă scurtă. Va fi primul lor copil. Într-o apariție la Ellen în 2020, Justin i-a spus gazdei Ellen DeGeneres despre planurile sale de a deveni tată. „Voi avea atâția copii câți își dorește Hailey. Mi-ar plăcea să am o mică trib. Dar, da, este corpul ei și orice vrea să facă… Cred că ea vrea să aibă câțiva.” Totuși, a adăugat că soția sa „are câteva lucruri pe care vrea să le realizeze ca femeie,” motiv pentru care așteptau.

Toamna trecută, Hailey a vorbit pentru GQ Hype despre atenția care vine odată cu căsătoria cu unul dintre cei mai faimoși cântăreți pop din lume și nebunia constantă a tabloidelor legată de întrebarea dacă este sau nu gravidă. „Recent, toată lumea era de părere, ‘Oh, Doamne, este gravidă,’ și asta mi s-a întâmplat de mai multe ori înainte. Este dezamăgitor, damn, nu pot să fiu balonată o dată și să nu fiu gravidă? Ar fi o minciună dacă aș spune, ‘Oh, da, nu-mi pasă.’”

Ea a glumit că, dacă și când va fi gravidă, „internetul va fi ultimul care va afla.” A adăugat că maternitatea „este ceva la care aspir. Este de asemenea ceva foarte privat, intim. Va veni când trebuie să vină. Și este, sincer, la sfârșitul zilei, hilar cât de mult le pasă oamenilor. Lăsați-mă să fac ce vreau cu corpul meu și voi faceți ce vreți cu corpurile voastre și să lăsăm lucrurile așa.”