Iata unde puteti urmari online „Doctor Who”

Iata unde puteti urmari online „Doctor Who”

După specialul anual de Crăciun din „Doctor Who”, avem un nou Doctor, al cincisprezecelea, Ncuti Gatwa, care îl înlocuiește pe al patrusprezecelea Doctor, David Tennant, și pe al treisprezecelea Doctor, Jodie Whittaker. Acum, al cincisprezecelea Doctor își începe primul sezon complet de televiziune care va fi disponibil exclusiv pe Disney+ începând de vineri, 10 mai.

Noul sezon (sezonul 14 al seriei reînnoite și sezonul 40 în total) este de asemenea primul cu Russell T. Davies revenind ca showrunner după o absență de 13 ani de la „Doctor Who”.

URMĂREȘTE SEZONUL 14 DIN „DOCTOR WHO” PE DISNEY+ Dacă ești în căutarea unui mod de a urmări „Doctor Who”, Disney+ are abonamente începând de la $7.99 pe lună cu reclame. De asemenea, poți alege varianta fără reclame pentru $13.99 pe lună sau $139.99 pe an. Serviciul de streaming găzduiește de asemenea filme și emisiuni TV de la The Walt Disney Company, Marvel Studios, Lucasfilm (Star Wars și Indiana Jones), Pixar Animation, National Geographic și altele.

„Doctor Who” sezonul 14 debutează cu două episoade noi, „Space Babies” și „The Devil’s Chord” pe data de vineri, 10 mai, la ora 4 p.m. PT/7 p.m. ET pe Disney+. Un nou episod este lansat în fiecare vineri la aceeași oră până la finalul sezonului, „Empire of Death”, pe 22 iunie. Sezonul 14 are în total opt episoade.

Una dintre cele mai bune oferte pentru a urmări „Doctor Who” este cu pachetul Disney Duo, care include versiunile cu reclame ale Hulu și Disney+ pentru $9.99 pe lună economisind aproape 40% în total.

Pentru cei care au renunțat la cablu TV, Hulu + Live TV include Disney+ și ESPN+ pentru $76.99 pe lună pentru pachetul cu reclame, sau $81.99 pe lună pentru versiunile fără reclame ale Hulu și Disney+.

Pentru clienții Verizon, pot adăuga pachetul Disney la planul lor pentru $10 și economisi $8.99 pe lună la abonament. Sună bine?