Cum sa urmaresti toate filmele „Planeta Maimutelor” in ordine online

Cum sa urmaresti toate filmele „Planeta Maimutelor” in ordine online


Cu lansarea iminentă a filmului „Kingdom of the Planet of the Apes” în cinematografe vineri, 10 mai, s-ar putea să vrei să te pui la curent cu filmele anterioare din franciză, care sunt disponibile pentru vizionare online.

Seria de filme „Planet of the Apes” a fost lansată acum 56 de ani, având nouă părți începând din 1968. Toate filmele din „Planet of the Apes” sunt disponibile pentru streaming pe Hulu, doar pentru abonați.

URMĂREȘTE TOATE FILMELE „PLANET OF THE APES” PE HULU Dacă nu ești abonat, poți începe cu o perioadă de probă gratuită de 30 de zile aici. După ce perioada gratuită expiră, te poți abona pentru doar $5.99 pe lună, sau $59.99 pentru un plan anual pentru versiunea cu reclame a serviciului de streaming — o economie de 18 procente. Totuși, dacă dorești să elimini reclamele, Hulu (Fără Reclame) costă $11.99 pe lună, sau $119.99 pe an (aproximativ $9.99 pe lună) pentru o reducere de aproape 20% comparativ cu prețul lunar.

În afară de filmele „Planet of the Apes”, vei avea acces și la producțiile originale Hulu, precum „Only Murders in the Building”, „The Bear”, „Reservation Dogs”, „Solar Opposites” și altele, precum și la filme de succes ca „Poor Things”, „Prey”, „Anatomy of a Fall” și altele.

Mai jos, poți găsi toate filmele anterioare din seria „Planet of the Apes” care sunt disponibile online pentru vizionare. Filmele sunt listate în ordinea lansării lor.