Dupa sase luni, merita inca OnePlus Open? Am aflat

Dupa sase luni, merita inca OnePlus Open? Am aflat

Deși piața smartphone-urilor este la un nivel maxim, telefoanele pliabile rămân încă o parte foarte de nișă a acesteia. Totuși, pentru cei care doresc un telefon pliabil, există destul de multe opțiuni din care să aleagă, inclusiv OnePlus Open.

După șase luni, merită încă să optezi pentru OnePlus Open? Am descoperit.

OnePlus Open este primul telefon pliabil de la OnePlus și, tehnic, este versiunea „globală” a modelului Oppo Find N3, cu unele modificări în opțiunile de culoare și software. Atunci când am analizat pentru prima dată OnePlus Open, a devenit clar că este unul dintre cele mai bune telefoane pliabile pe care le poți cumpăra.

Este OnePlus Open încă la fel de bun după jumătate de an? Am revenit recent la telefon pentru a afla.

Una dintre cele mai confortabile telefoane pliabile Odată cu lansarea OnePlus Open, am descoperit că este mult mai ușor și mai confortabil decât competitorii săi. Un avantaj major al OnePlus Open față de concurență este greutatea sa mult mai mică. Deoarece telefoanele pliabile sunt practic două telefoane obișnuite lipite împreună, sunt grele. Pixel Fold cântărește 283 de grame, în timp ce Z Fold 5 este puțin mai ușor, la 253 de grame. Dar OnePlus Open are doar 239 de grame, ceea ce este aproximativ cât cântărește un iPhone 14 Pro Max. Pentru un telefon pliabil, acest lucru este foarte ușor.

Deoarece OnePlus Open este mult mai ușor decât cei mai mari competitori ai săi, este mult mai confortabil de utilizat. Chiar și atunci când este deschis, derularea printr-o aplicație cu o singură mână este gestionabilă pentru mine, deoarece nu este atât de greu.

De asemenea, ecranul de acoperire este destul de utilizabil cu ecranul său de 6,3 inch, care se simte ca un smartphone standard. O altă caracteristică pe care o apreciez la OnePlus Open este protectorul de ecran antireflexiv de pe ecranul interior, care minimizează strălucirea și protejează ecranul. Cel mai bun aspect este că ajută efectiv la reducerea vizibilității pliului, care este întotdeauna o problemă întâlnită la telefoanele pliabile.

Ecranele sunt încă extrem de impresionante Ecranele sunt un element important al oricărui smartphone, dar și mai mult pe un telefon pliabil. Din fericire, OnePlus Open are în continuare ecrane excelente, atât la interior, cât și la exterior.

Ambele ecrane ale OnePlus Open sunt AMOLED cu tehnologie LTPO 3.0 și o rată dinamică de reîmprospătare de 120Hz, iar ambele ating niveluri maxime de luminozitate de 2800 de niți. Ecranul de acoperire are o rezoluție clară de 2484 x 1116 pixeli, cu o densitate de 431 de pixeli pe inch (ppi). Ecranul interior are o rezoluție de 2440 x 2268 pixeli și poate atinge o rată de reîmprospătare de 1Hz.

Indiferent de ecranul utilizat, OnePlus Open impresionează cu culori vii, text clar și derulare fluentă. Luminozitatea de 2800 de niți este suficient de mare, în special în exterior. Practic nu există niciun dezavantaj la niciunul dintre ecranele OnePlus Open, iar acest lucru este la fel de impresionant și acum ca și acum câteva luni.

Reprezintă încă o opțiune excelentă pentru telefoanele pliabile Cu toate neajunsurile sale, OnePlus Open rămâne un telefon pliabil fantastic și actualizat. Am spus atunci că este unul dintre cele mai bune telefoane pliabile pe care le poți cumpăra, iar acest lucru este valabil și în mai 2024.

Dacă dorești un telefon pliabil care să ofere o mulțime de putere, dar să fie totuși extrem de ușor și ușor de purtat și utilizat, aruncă o privire la OnePlus Open. De asemenea, este puțin mai ieftin decât concurența, iar OnePlus are o ofertă excelentă de schimb pe site-ul său care te poate ajuta să obții până la 600 de dolari reducere.