Cum sa folosesti Generative Fill in Adobe Photoshop

Cum sa folosesti Generative Fill in Adobe Photoshop

Dintre toate caracteristicile introduse de Adobe Photoshop în ultimii ani, cea care atrage cel mai mult atenția este Generative Fill. Este una dintre noile caracteristici ale Photoshop-ului care folosește inteligența artificială pentru efecte incredibile, iar acest instrument în particular funcționează aproape ca prin magie. Face ușor extinderea unei imagini și umplerea porțiunilor care lipsesc din datele originale, precum și eliminarea ușoară a elementelor nedorite, cum ar fi eliminarea fundalurilor distractive sau a textelor inutile.

Una dintre caracteristicile care fac senzație în editarea fotografiilor este instrumentul Generative Fill din Adobe Photoshop, iar una dintre cele mai bune aspecte ale acestei funcții este că nu trebuie să fii expert pentru a o folosi. De fapt, acesta face posibil ca utilizatorii obișnuiți să efectueze editări care ar fi necesitat în trecut cunoștințe profesionale, iar deși capacitatea sa nu este nelimitată, există o mulțime de modalități distractive și utile de a folosi acest instrument, pe care îți vom arăta mai jos.

Generative Fill este cu adevărat util Putem dezbate pe această temă la nesfârșit, însă câteva benchmark-uri ne oferă o perspectivă asupra capacităților AI-ului, iar Generative Fill oferă un avantaj distinct.

Generative Fill are o bază mare de utilizatori Atunci când OpenAI a lansat ChatGPT, a fost nevoie de timp pentru a atrage utilizatori. Însă Meta’s Llama 3 este deja integrat în Meta AI, care poate fi folosit pe Facebook, Instagram, WhatsApp și Messenger, precum și în versiunile aplicațiilor web ale acestor servicii.

Este complet gratuit Lipsa necesității de monetizare este un avantaj incredibil pentru o companie care investește într-un domeniu atât de avansat, deoarece Meta poate oferi Generative Fill gratuit pentru toți utilizatorii.

Este open-source Transparența codului este importantă pentru dezvoltatori. Spre deosebire de AI-urile proprietare, Llama 3 este open-source, ceea ce permite dezvoltatorilor să facă modificări și să contribuie la dezvoltarea sa.

Poate fi rulat local Llama 3 poate fi rulat pe hardware-ul laptopurilor consumatorilor, ceea ce face instrumentul accesibil pentru o gamă mai largă de utilizatori.

Este doar începutul Llama 3 este un instrument uimitor, dar există multe lucruri pe care încă nu le poate face. Cu toate acestea, se lucrează pentru a îmbunătăți aceste aspecte și pentru a extinde capabilitățile sale.