Seth Rogen aprinde un bong urias la spectacolul de la Hollywood Bowl, glumind, „Iarba este legala, ce incerc sa dovedesc?”

Seth Rogen aprinde un bong urias la spectacolul de la Hollywood Bowl, glumind, „Iarba este legala, ce incerc sa dovedesc?”


La spectacolul său „Seth Rogen Smokes the Bowl” de marți seara, Seth Rogen a transformat Hollywood Bowl într-un paradis pentru iubitorii de marijuana.

Spectacolul de muzică și comedie, care a făcut parte din festivalul Netflix is a Joke, a avut un program plin de vedete, cu interpretări de la Snoop Dogg, Post Malone, Lil Dicky, Bill Burr, Ramy Youssef, Ronny Chieng și Janelle James de la „Abbott Elementary”. Evenimentul a beneficiat de sprijinul organizației non-profit Hilarity For Charity, fondată de Rogen și soția sa Lauren Miller, care susține persoanele și familiile afectate de boala Alzheimer.

Rogen a deschis noaptea aprinzând un bong gigantic pe scena Bowl, într-un stil asemănător cu ceremonia de deschidere a Jocurilor Olimpice, în timp ce Orchestra Camerală Hollywood cânta alături de el. Lil Dicky a cântat imnul național (și câteva dintre hiturile sale), în timp ce Rogen i-a spus orchestrei: „Nu pot să îmi imaginez că v-ați exersat întreaga viață pentru a deveni muzicieni deosebiți și v-ați gândit că veți cânta pentru un bărbat de vârstă mijlocie care aprinde un bong de 35 de picioare în mijlocul scenei. Îmi pare foarte rău; vă datorez o scuză formală pentru asta.”

Într-un monolog scurt la începutul spectacolului, Rogen a vorbit despre „lucrurile nebunești care se întâmplă acum” în lumea rapului între Kendrick Lamar și Drake, observând că pentru discuri de genul piesei lui Alanis Morissette „You Oughta Know” exista măcar un aer de mister despre cine era vorba.

Rogen a continuat, glumind despre centrul de atenție: „Dacă sunt sincer, chiar și mie mi se pare un pic mult. Iarba este legală, ce încerc să dovedesc? Dar cu siguranță toată lumea este încântată că poate performa în fața acestuia, sunt sigur.”

Rogen l-a adus pe scenă pe Chieng, care a glumit: „Este grozav să performezi în locuri americane legendare ca acesta, unde Dave Chappelle aproape a fost ucis” referindu-se la atacul asupra lui Chappelle la Hollywood Bowl în 2022 apoi a introdus un set de improvizație live cu Ike Barinholtz, D’Arcy Carden, Lisa Gilroy și Drew Tarver, care au fumat împreună între schițe.

Youssef a urmat, spunând mulțimii: „Nu cred că cineva aici înțelege câtă iarbă se fumează în culise.” El a adăugat: „Seth m-a întrebat să particip la spectacol și i-am spus, ‘Știi că nu fumez’ și el a zis, ‘Frate, nicio problemă,’ dar este o problemă. Am întrebat, ‘Pentru ce este spectacolul?’ și a zis, ‘Pentru caritatea mea’ și am zis, ‘Minunat, pentru ce este?’ și a zis, ‘Pentru Alzheimer.’ OK, deci de ce iarba pentru Alzheimer cu uitarea și fumul și când o vindecăm? ‘Se vindecă?’ a fost o întrebare pe care am pus-o în culise.”

Post Malone a fost invitatul surpriză al serii, iar Snoop Dogg a încheiat noaptea cu un spectacol pe măsură ce mulți spectatori au aprins la cererea lui urmat de un foc de artificii.