Castile on-ear Beats Solo au fost actualizate, beneficiind acum de o durata de viata a bateriei mai buna si de o acustica imbunatatita

Castile on-ear Beats Solo au fost actualizate, beneficiind acum de o durata de viata a bateriei mai buna si de o acustica imbunatatita

Beats a introdus o versiune actualizată a celor mai populare căști. Noul model Beats Solo 4 sunt căști on-ear ușoare (217 grame / 7.7 uncii), echipate cu pernițe „UltraPlush”, o bandă de susținere flexibilă, elemente glisante personalizabile și cupe pentru urechi aliniate ergonomic. Beats a declarat că căștile au fost reproiectate pentru acustică de înaltă fidelitate și acum sunt dotate cu transductoare de 40mm personalizate care reduc latența, distorsiunile și artefactele electronice pentru o claritate și o gamă îmbunătățite.

Noua versiune Beats suportă, de asemenea, sunet spațial cu urmărire dinamică a capului și redare audio fără pierderi prin USB-C sau cablu audio de 3.5mm, datorită convertorului digital-analog (DAC) integrat. În modul wireless, puteți beneficia de până la 50 de ore de redare dintr-o singură încărcare. O încărcare rapidă de 10 minute vă poate oferi până la cinci ore de redare în caz de nevoie – sau puteți trece la cablul audio de 3.5mm și ascultați fără oprire.

Noile căști sunt compatibile atât cu iOS, cât și cu Android, și suportă alte conforturi precum asocierea cu un singur atingere, asocierea automată prealabilă pe toate dispozitivele dvs., găsirea prin intermediul funcțiilor „Find My” și „Find My Device”, partajarea audio și comanda vocală „Hey Siri”.

De remarcat este faptul că Beats Solo 4 nu suportă anularea activă a zgomotului, dar compania a declarat că microfoanele sale cu formare digitală a fasciculului sunt alimentate de un algoritm avansat de învățare vocală pentru a ajuta la suprimarea zgomotului ambiental.

Noile căști Beats Solo 4 sunt disponibile pentru comandă începând de azi direct de la Apple, în alegerea dvs. de culori: negru, albastru sau roz, la prețul de 199.99 dolari.

Între timp, noile căști Beats Solo Buds prezintă cea mai mică carcasă pe care compania a produs-o vreodată. Ele folosesc tunele acustice proiectate ergonomic și deschideri tăiate cu laser pentru a îmbunătăți performanța audio, reducând în același timp presiunea pe urechi pentru un confort sporit.

Beats Solo Buds vin cu patru dimensiuni de vârfuri pentru urechi, fiecare cască folosind transductoare cu două straturi pentru a reduce micro-distorșiunile de-a lungul curbelor de frecvență. Fiecare cască include, de asemenea, un microfon personalizat asociat unui algoritm de învățare a zgomotului și funcții personalizabile pe ureche prin apăsarea butonului ‘b’.

Autonomia bateriei pentru Solo Buds este evaluată la până la 18 ore, iar o încărcare de cinci minute vă poate oferi până la o oră de redare.

Beats Solo Buds vor fi disponibile în culorile negru, gri, mov și roșu transparent în momentul lansării în iunie. Prețul așteptat este de 79.99 dolari.